Information om træning


Fitness for alle

Hver mandag  8:30 – 9 :30

Seniortræning er for dig, som gerne vil holde dig i gang, og bevare din smidighed samt balanceevnen. Til Seniortræning vil vi træne kroppens store muskelgrupper som ben, baller, mave, ryg og arme, igennem en række øvelser. Timen begynder med let opvarmning, efterfuldt af let styrketræning, samt træning af balanceevnen.

Der vil være en instruktør der vil hjælpe med at du får de øvelser, som netop du har brug for. På holdet anvendes der vægtstænger, håndvægte, elastikker og stepbænke, så du selv kan bestemme, hvor meget belastning du ønsker. Holdet vil blive tilrettelagt, ud fra dine ønsker og behov. Der vil være plads til alle på holdet, og alle kan være med, såvel øvede som uøvede.

Easy Line maskiner

Selvom vi bliver ældre har vi stadig brug for at holde os i gang

Vi åbner kl. 5.45 alle hverdage, hvor der er roligere end senere på dagen. Der er altid kaffe på kanden.

Vi har i centret en afdeling med ”Easy Line” maskiner, som fungerer ved oliehydraulik med 6 belastnings indstillinger.

De 10 maskiner står i en komplet træningscirkel (i vores “Stille kupe” lige til højre når du kommer ind af fordøren) og berører alle muskelgrupper, så tager du en runde i alle maskiner er du garanteret at alle muskler i kroppen er blevet udfordret.

De kræver ikke indstillinger andet end at dreje på et cylinder, så fungerer maskinen og tilpasses den enkeltes behov.

Easy Line maskinerne kan også bruges som opvarmning inden du går over i centrets modsatte side med lidt større udfordringer og mulighed for mere belastning.

Fokus på dig

Muskel
opbygning

individuel
rådgivning

Træning og skoleje

Morgen spinning kl 5.50-6.40 mandag, onsdag og fredag

Føler du ikke du har “tiden” til at få trænet 3 gange i ugen kunne du evt. stå tidligere op mandag, onsdag og fredag og deltage på morgen spinning kl. 05.50-06.40.

Du kan nu også leje spinning sko for en 20,- kr pr. time eller prøve et af de par vi har hjemme og vi bestiller dem hjem til dig for 350,- kr. inkl. klamper og forsendelse.

Vi har leje sko i str. 36 – 46.

Cycling

Vi har 20 BodyBike Connect cykler, som kan måle Watt, kadence, kalorier (forbrændt pr. time og i alt) og puls ved hjælp af en lille konsol (computer), der er påmonteret hver cykel.

For at måle din puls skal du selv medbringe en pulsmåler (vi har dog 8 stk. som kan lånes), Watt kan du bruge til at konkurrere med dig selv og forbedre dine individuelle resultater.
Du kan måle dine præstationer og fremskridt og du kan bruge den til at booste din udholdenhed og styrke. Cyklerne fås i 10 forskellige farver, og for at det hele ikke altid bliver sort / hvidt, har vi valgt alle 10 farver. Flere af cyklerne er sponseret af de firmaer der reklamerer på hver cykel.
Vi glæder os til at guide Jer ind i en cycling verden i TRIM og håber mange vil tage imod dette tilbud! Føler du ikke du har “tiden” til at få trænet 3 gange i ugen kunne du evt. stå tidligere op mandag, onsdag og fredag og deltage på morgen spinning kl. 05.50-06.40.

Høj puls

Synlige
resultater

tidlig Morgen
træning

Holdtræning

Tilmeld dig dit hold i dag. Vi tilbyder alt lige fra aerobic, indendør cycling og BOOTCAMPS. For at deltage skal du være medlem af Trim Tistrup.

Mange muligheder

Professionel
instruktør

Alle kan være med

 • TILMELDING:

  Senest 1 time før holdstart. Via APP’en – sport solution booking – eller via TILMELD HOLDTRÆNING nedenunder.

 • AFLYSES HOLD:

  Hold aflyses pr. sms 1 time inden holdstart ved færre end 4 tilmeldt.

 • AFBUD TIL HOLD:

  Senest 3 timer før holdstart (af hensyn til medl. på venteliste). 

 • VENTELISTE:

  Er du på ventelisten, tjekker du selv før holdstart om du er kommet på holdet. (På APP’en – sport solution booking – vil du kunne se om du står nr. 1,2 eller mere på venteliste.)

 • BØDE:

  Udebliver du uden afbud koster det 4 dage på 3,6,12 måneders kontrakter. Et klip uanset om du kommer eller ej på klippekortet. Ved månedlig betaling trækker vi 40,- kr. efterfølgende måned.

KEISER
Vi har 15 træningsmaskiner fra KEISER som repræsenterer alle muskelgrupper, så her kan hele kroppen også trænes. Inkl. snoretræk. Det specielle ved KEISER udstyret er, at det kører på luft, som gør det hurtigt og let at justere belastningen.
 
KREDSLØBSMASKINER
Vi har masser af kredsløbsmaskiner : 2 løbebånd STEX og 3 løbebånd TECHNOGY, 3 cross trainere fra STEX og 3 cross trainere fra TECHNOGYM samt 3 ”sofa” cykler. Herudover 3 cykler fra KEISER og 1 romaskine fra Fluid-Rower, 1 romaskine fra TECHNOGYM samt 1 Concept2 romaskine.

Styrketræning

Prøv vores gode og professionelle maskiner til mange forskellige øvelser

Udover hvad der er nævnt her på siden finder du selvfølgelig også løse håndvægte samt vægtstænger. Ligelgedes har vi et træningstower fra DAVID som gør det muligt at lave en masse forskellige øvelser såsom Squats og Dødløft. Disse kan selvfølgelig også udføres i vores Squatstativ på traditionel vis. Én af vores træningsbænke tilbyder iøvrigt muligheden for decline øvelser.
TECHNOGYM
Vi har i centret 7 maskiner fra ”PURE STRENGTH” serien, hvor hele kroppen kan trænes. Derudover har vi Cable Cross til træning af overkroppen.

Træn selv

Opnå dine mål

Opbyg muskler

BØRNE FITNESS

Tid: Mandag kl. 14.30-15.15
Aldersgruppe: 5.-6. klasse
Pris: 249,- kr. for 10 gange betales på mobilepay 42071 (skriv dit barns navn ved overførslen)

Stationstræning som fx. kan være 30 sekunders arbejde og 10 sekunders pause til at flytte til næste station. Er vejret til det, rykker vi måske på græsset.

– Vi vil få rørt alle muskelgrupper, få sved på pandeb og have det sjovt.
– Så mød op, hvis det lyder som noget for dig.
– Jeg glæder mig til at se dig.

Dorthe Eskildsen
Instruktør

Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid..! 

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super svedig og lærerig dansetime, hvor bådepulsen og humøret ryger helt i top. 

Hit Fit Dance tager udgangspunkt i musikken og dansestil fra 50´ernes rockede rytmer, Twist til 60´ernes Beatles, 70´ernes discotrin i bedste John Tarvolta stil, Pop og grandprix fest fra 80´erne samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00´erne og 10´erne.

Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene. 

Sjov træning

Lærerig dansetime

Alle kan være med

Velkommen til Trim Tistrup

TRIM-Tistrup er et motionscenter som tilbyder alt indenfor træning og velvære. Hos os er hygge, varme og nærvær højt prioriteret. Vi har forskellige mærker i træningsudstyr samt holdtræning fra Cycling og Tabata til Senior-Fitness.

Adresse

 • TRIM-Tistrup ApS
 • Thorsvej 8
 • 6862 Tistrup

Kontakt os

© 2019 Plico A/S. All Rights Reserved