Information om Livsstil


Certificeret Kostvejleder / Personlig træner

PERSONLIG TRÆNER – PRIS FOR 3 MDR. ALT INKL. KR. 4.500,-

Kontakt TRIM Tistrup for opstart på 28565083 eller via Facebook

Personlig træning inkl. Kostvejledning tilbydes nu med forløb på 3 mdr. (Fri træning i TRIM (både med mig alene x 2 ugentligt og på hold eller i fitness som du har lyst), kcal udregning, kostplaner med løbende justeringer og ændringer, vejning, måling og samtaler). Det hele er individuelt og vi skræddersyr forløbet så det passer til dig, din hverdag og dit mål.

PRIS FOR 12 KONSULTATIONER: KR. 999,-

Inkl. Kostplan skræddersyet til dig. Ingen træning/medlemsskab I trim inkl. I dette forløb

Kostvejledning tilbydes også med 12 konsultationer (1. samtale 30-45 min. de næste 11 konsultationer 15-30 min.) som foregår som eneundervisning. De 12 konsultationer er fortløbende og strækker sig over max. 4 måneder.

UDARBEJDELSE AF KOSTPLAN SKRÆDDERSYET TIL DIG: KR. 600,-

Prisen er for udarbejdelse af 1 stk. kostplan specielt skræddersyet til dig: Kun 600,- kr.

Der tilbydes også enkelt konsultationer til udarbejdelse af kostplan med variationsmuligheder. Kostplanen laves ud fra dit mål, nuværende spisemønster samt vaner og beregnes ud fra din højde, vægt og aktivitetsniveau. Du får 3 vejninger med ved denne del. Den første ved udregning/opstart, nr. 2 efter en periode (dit valg) og nr. 3 efter en periode (dit valg igen).

ONLINE FORLØB

Ring 28565083 og aftal nærmere

12 ugers online forløb ved Heidi 

Skræddersyet kostplan ud fra kcal udredning og træningsplan ud fra dit mål til alle 12 uger. ONLINE kontakt 24/7 i alle 12 uger.

Du træner selv (helst med en makker, da det er bedst at have en der trækker en afsted) i nærheden af hvor du bor/arbejder. Ved første og 2. møde følger jeg din træning.

Vi mødes 3 gange i forløbet. Opstart, midtvejs og til slut. Jeg vejer dig på en TANITA vægt og måler dig med cm-bånd ved første og sidste samtale.

Kropsanalyse

Vi har i TRIM-Tistrup en TANITA vægt som kan foretage en elektronisk kropsanalyse.

Vi har i TRIM-Tistrup en TANITA vægt som kan foretage en elektronisk kropsanalyse. En elektronisk kropsanalyse kan med meget stor præcision give et billede af kroppens sammensætning heriblandt nedenstående:

  • For medlemmer i TRIM-Tistrup
    Gratis 1 x ugentligt
  • For øvrige personer
    Kr. 50,-

Hvad måler en kropsanalyse?

Fedtprocent

BASAL STOFSKIFTE

MUSKELMASSE

KNOGLEMASSE

FEDTVÆVSMASSE

BMI

FYSISK ALDER

IDEALVÆGT

MAGER KROPSMASSE

INDRE FEDT

VANDMÆNGDE I KG. SAMT %

Sportsterapi hos Trim

Vi tilbyder forskellige former for massage og terapi hos Trim Tistrup

Mikkel Bom har startet SPORTSTERAPI her i Trim. Se mere på Mikkels hjemmeside, hvor du også kan bestille tid. Læs mere på Mikkels hjemmeside

SPORTSMASSAGE

AFSPÆNDING

RECOVERY BOOTS

Sportsakupunkter

Sportscupping

Bindevævsmassage

Velkommen til Trim Tistrup

TRIM-Tistrup er et motionscenter som tilbyder alt indenfor træning og velvære. Hos os er hygge, varme og nærvær højt prioriteret. Vi har forskellige mærker i træningsudstyr samt holdtræning fra Cycling og Tabata til Senior-Fitness.

Adresse

  • TRIM-Tistrup
  • Thorsvej 8
  • 6862 Tistrup
  • Tlf: 4296 4296

Kontakt os

© 2019 Plico A/S. All Rights Reserved