Dit personlige motions & livsstilscenter

Vi er et dansk ejet motionscenter

TRIM-Tistrup er et privat dansk ejet motionscenter som så dagens lys mandag den 16.5.2011. En ældre fabriksejendom på Thorsvej 8 blev omdannet til motionscenter efter at have stået tomt i ca. 2 år.

Hovedtemaet i centret er hygge, varme og rolige omgivelser. Her er plads til alle, unge, ældre, børn, store og små og derfor hele familiens samlingssted. Byen har taget centret til sig i stor stil og vi håber, at det vil forblive sådan i mange år fremover.

Firmaaftaler

Regelmæssig motion giver større overskud i hverdagen og mere energi. Det giver sunde og glade medarbejdere = færre sygedage, højere effektivitet og et godt sammenhold.
 
Primo og Vesterby Træteknik har indgået en firmaaftale med TRIM-Tistrup, hvor du betaler for din træning over din lønseddel til en særlig favorabel firmapris.

FÅ 10% HOS WWW.SAUNAWELLNESS.DK

Sauna Wellness er et sted hvor Du kan opleve både Finsk og Russisk sauna. Sauna Wellness tilbyder 10% rabat til alle medlemmer i TRIM - Tilbuddet er gyldigt i hele 2017. I saunahuset er der plads til 25 personer, og der er plads til maksimum 18 personer ad gangen i saunarummet. Kontakt Ruslan på mobil 42 75 82 57 og hør hvilke behandlinger han giver rabat på.

FÅ 10% HOS WWW.GREENCUT.DK

Som medlem her hos TRIM kan du få 10% rabat hos Green Cut. Kontakt vores personale for mere information. Vi står klar til at hjælpe.

Velkommen til Trim Tistrup

TRIM-Tistrup er et motionscenter som tilbyder alt indenfor træning og velvære. Hos os er hygge, varme og nærvær højt prioriteret. Vi har forskellige mærker i træningsudstyr samt holdtræning fra Cycling og Tabata til Senior-Fitness.

Adresse

  • TRIM-Tistrup
  • Thorsvej 8
  • 6862 Tistrup
  • Tlf: 4296 4296

Kontakt os

© 2019 Plico A/S. All Rights Reserved